Søg
Close this search box.

Om Vores Ikast

Her kan du læse om vores struktur, bestyrelse, udvalg, medlemstyper, kontingent, identitet og vision

Bliv medlem af Vores Ikast!

Bliv en del af Ikasts pulserende fællesskab som detailhandler, erhvervsdrivende eller forening.
Hos Vores Ikast er medlemmerne hjertet af vores forening, og vi inviterer dig til at blive en vigtig del af vores mission om at gøre Ikast endnu mere attraktiv for nuværende borgere, tilflyttere og byens virksomheder og foreningsliv.

Hvis du er en privatperson, kan du blive medlem af VIV – Vores Ikast Venner (klik på Vores Ikast Venner i bundmenuen).

Bliv medlem af foreningen Vores Ikast ved klikke på knappen længere nede “Anmod om medlemskab”, henvend dig til et af bestyrelsesmedlemmerne eller tag kontakt til vores chef. Medlemskabet strækker sig over et kalenderår, og eventuel udmeldelse skal meddeles skriftligt med mindst 14 dages varsel inden udgangen af kalenderåret, senest den 31. december.

Uden medlemmer er der ingen forening. Vi dedikerer os til at styrke sammenholdet gennem spændende events, medlemsarrangementer, møder og netværksmøder.

Jo flere vi er, desto mere kan vi opnå!
Derfor vil vi også gerne byde dig/jer velkommen som en del af Vores Ikast!

Design-uden-navn-2-1
Vi er lige nu 280 medlemmer i Vores Ikast, inden for detailhandel, erhverv, produktion, service, sport, kultur og foreningsliv i Ikast området. Vores Ikast skaber liv og aktiviteter i Ikast for byens borgere og medlemmerne af foreningen.

Alene kan vi lidt... - sammen kan vi alt!

Den Store Havefest i Ikast
Ikast Byskilt

Vores Ikast gør det usynlige synligt!

Vores medlemmer er rygraden i vores initiativer, der skaber liv og spændende aktiviteter i Ikasts bybillede. Vi er dedikerede til at hjælpe vores medlemmer med at synliggøre deres aktiviteter gennem samarbejde og effektiv omtale.

Som medlem har du adgang til unikke muligheder som deltagelse i f.eks. Fredagsmarked, Open by Night og Forårsmessen. Disse begivenheder tiltrækker hundrevis af interesserede kunder, der gerne vil deltage i samtaler med udstillerne og opleve en række andre spændende initiativer.

Vi er også til stede, når foreningerne står over for større arrangementer, eller når behovet opstår for en sparringspartner til nye og innovative idéer. Vores mål er at skabe en dynamisk og engagerende atmosfære, hvor samarbejde blomstrer, og vores medlemmer trives.

Bliv en del af Vores Ikast, hvor vi sammen styrker synligheden og bæredygtigheden af vores lokale aktiviteter!

Vores Ikast sætter Ikast på landkortet!

Efter ni års dedikeret arbejde har Vores Ikast tiltrukket betydelig opmærksomhed fra hele landet. Handelsstandsforeninger og kommuner henvender sig regelmæssigt til os for at lære mere om Ikast-modellen. Vi fungerer som en inspirationskilde for andre byer, der ønsker at transformere deres handelsstandsforeninger ved at adoptere Ikast-modellen. Denne model involverer flere samarbejdspartnere og strækker sig bredere, hvilket gør den til en attraktiv og bæredygtig løsning for byer, der søger fornyelse og udvikling.

Foreningen Vores Ikast

Foreningen består af medlemmer inden for detailhandel, erhverv, produktion, service, sport, kultur- og foreningsliv i Ikast området.
Foreningen har en bestyrelse og tre udvalg, der repræsentere de forskellige grene.

Vores vision

”er at være en innovativ by med et unikt miljø og fællesskab indenfor handel, erhverv, sport, kultur og fritid”

Vores mission

”er at fastholde og udvikle vores by som et attraktivt sted at bo og leve gennem stærke netværk, samhandel og sammenhold”

Udvalg

Detailudvalg

Detailudvalget repræsenterer detailhandlen – butikker supermarkeder, boksbutikker, webshops og spisesteder i hele området. Ikast er kendt for en bredt udvalg af specialbutikker og landdækkende kæder.

Udvalgsformand :
Irene Ravn, Thiele Ikast

Pia Buch, Sport 24
Camilla Koue, Imerco
Anne Dalsgaard, Mediehuset Ikast-Brande
Gitte og John Hedegaard, Mr. John
Anja Lund Graversgaard, Brillant

Erhvervsudvalg

Erhvervsudvalget repræsenterer vores virksomheder – lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store koncerner. Erhvervslivet er en vigtig faktor der er med til at udvikle Ikast.

Udvalgsformand: 
Therese Knudsen, Den Røde Myre.

Næstformand:
Allan Mikkelsen, Vestjysk Bank
Morten Wegener Friis
, STS Biler
Tommy Oversø, FlotteGulve.dk
Anne Dalsgaard, Mediehuset Ikast-Brande
Peter Søgaard, Klima Huse
Viggo Mulvad, Midtjysk El Center
Jesper Bjørnholt, Kronebo Boligudlejning
Anne Jensen, LJ Montage

Forenings- Sport og Kulturudvalg

Forenings, Sport og Kulturudvalget repræsenterer byens foreninger der driver sport, kultur, kirke og øvrig foreningsliv. Dette område er vigtigt for byens fritids- og kulturliv.

Udvalgsformand:
Mette Petrea Lykke Brøndum, Bakkehuset

Benny Nielsen, FDF Ikast
Kim Kaulbach, Ikast Bibliotek
Dorte Mejer, Firma Idræt Ikast
Carsten Dalgaard, Kulturelt Samråd, Harrild Hedes Venner og Scleroseforeningen.

Bestyrelsen i Vores Ikast

Bjarne
Raabjerg

Formand

Allan Kvistgaard
Nielsen

Næstformand

Mette Petrea
Lykke Brøndum

Fmd. Forenings- Sport og Kulturudvalget

Jan Skarsholt
Grønbæk

Repræsentant for Strøgcenterforeningen

Vi arbejder for dig!

Har du spørgsmål, idéer, eller andet, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlemmerne eller de ansatte i Vores Ikast.

Kom med i fællesskabet!

Vi har plads til alle og vi vil rigtig gerne have dig, din forening, butik eller virksomhed med i netværket Vores Ikast!
Kontakt Jan for et uforpligtende møde.

“Højt niveau tiltrækker attraktive medarbejdere” 
”Vores Ikast sætter byen på Danmarkskortet. Medlemmerne er med stor dedikation med til at understøtte og bakke op om byens handels- og erhvervsliv, og det medvirker til at gøre byen til et stærkt og attraktivt. Hermed sikrer vi, at erhvervslivet kan fastholde og tiltrække medarbejdere både nu og i fremtiden.”

CEO Jens Obel

DK Company A/S

Kontingent 2024

Som medlem betaler man kontingent, der fastsættes ud fra en fordelingsnøgle, som hedder ”type”, ”geografisk placering”, samt  ”antal medarbejdere”.
Det samlede årlige kontingent betales via 1 eller 2 opkrævninger afhængig af beløbet.


De viste priser er gældende fra 1. januar 2024. 

Priserne er ex. moms.