Søg
Close this search box.
Velkommen til Plejen For Dig

Vi er rigtig glade for at byde “Plejen for dig” velkommen som nyt medlem af Vores Ikast.

Plejen for Dig – Hjemmepleje med hjerte!

At hjemmepleje sker med hjerte er det vigtigste for os, for vi brænder for at gøre en forskel med vores arbejde hver dag. For os handler hjemmepleje nemlig om tryghed, nærvær og respekt.

Vores vision er at være den bedste private udbyder af hjemmeplejen i Ikast-Brande kommune. Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde med respekt for dig og dit hjem, og at møde alle med respekt og anerkendelse.

Vi er godkendte af Ikast Brande kommune til at levere hjemmepleje i Ikast, Engesvang og Bording døgnet rundt. Vores dygtige personale er klar til at skabe øget livskvalitet for dig med både plejeopgaver og praktisk hjælp.

Vi er klar til at udføre alle de praktiske opgaver og plejeopgaver, som du er bevilliget til gennem visitationen. Udover dette tilbyder vi ekstra hjælp mod egen betaling som eks. madlavning, gåture, tøjvask eller noget helt andet.

Det giver tryghed at kende de hjælpere, der kommer i ens hjem. Derfor sørger vi for at det så vidt muligt er de samme hjælpere, som kommer i dit hjem. Vi har tiden til dig, og det vigtigste er dig.

Læs mere her: https://plejenfordig.dk/

Bak op om vores medlemmer – de støtter Vores Ikast!

IMG_20220827_084507

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.