Velkommen til Fryd Fodpleje og Velvære

Vi er rigtig glade for at byde “ Fryd Fodpleje og Velvære” velkommen som nyt medlem af Vores Ikast.

Jeg hedder Dennie og er uddannet lægeeksamineret fodplejer fra Viborg Helsepraktik, en SADF-certificeret skole. At være SADF-certificeret betyder, at du kan regne med fodpleje af høj kvalitet foretaget af professionelt uddannede fodplejere, som har fokus på det hele menneske.

Jeg tilbyder forskellige behandlinger inden for fodpleje, massage, voks, paraffin og velvære, der alle bidrager med velbehag og giver fornyet energi. Behandlingerne foregår i smukke og rolige omgivelser med fokus på dig. Mit mål er at du føler dig afslappet og i trygge hænder, så du går herfra med en positiv oplevelse. I kraft af min faglighed vil jeg naturligvis rådgive og vejlede dig i såler, aflastning og cremer mm. som vil være gavnligt for dig. Du skal blot vælge den behandling du føler du har brug for. “Velplejede fødder giver velvære til hele kroppen”

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik – Der er gratis parkering lige ved døren.

Læs mere her: http://www.frydfodpleje.dk/

Bak op om vores medlemmer – de støtter Vores Ikast!

IMG_20230124_083747

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.