Søg
Close this search box.
Velkommen til: By Marlene

Vi er rigtig glade for at byde By Marlene velkommen som nyt medlem af Vores Ikast.
I Strøgcentrets nye butik By Marlene, kan du møde Marlene Dahlgaard, som er indehaver af firmaet Wood by M. I butikken sælger Marlene egne produkter: bæredygtigt producerede trævarer samt en række andre produkter i kategorier som kunsthåndværk og andre lækkerier. Alt sammen udvalgt at indehaveren selv. Marlene går efter produkter, som er bæredygtige og danskproducerede. Desuden lægges hun vægt på produkterne skal være unika, håndlavede og gerne med islæt af upcyclede, re-cyclede elementer.
Marlene Dahlgaard har brugt sin sommerferie på at shine sin nye butik By Marlene op. Lokalet har været pop-up butik i to omgange – senest i foråret. Her har Marlene været tovholder og for en række kunsthåndværkere, som alle solgte egne produkter. Det er gået så godt – og Marlene har nydt kontakten med kunderne – og det har givet hende lysten til at stå på egne ben i egen butik.
I efteråret indtager noget helt nyt butikken. Marlenes egne tøj designs, som bliver syet i byen, kommer nemlig snart til salg. Her er der virkelig tale om unika, noget Marlene ser meget frem til at kunne tilbyde kunderne.
Bak op om vores medlemmer – de støtter Vores Ikast!

by-Marlene

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.