profil
Strøgcenter renovering: To plus to giver fem

Fra Ikast-Brande Kommunes hjemmeside:

Med baggrund i den markante debat omkring renoveringen af Strøgcentret satte de to projektudbydere sig fredag morgen sammen om et fælles bord med borgmester Ib Lauritsen og kommunaldirektør Flemming Storgaard.

Målet var at finde frem til en løsning, hvor man tager de bedste elementer fra begge projekter og kombinerer dem til ét fælles samskabelsesprojekt.

Claus Lorenzen, divisionsdirektør ved HedeDanmark, udtaler:

  • Vi ser frem til en god og konstruktiv dialog med Jens Poulsen og Lasse Jensen, som har været den anden tilbudsgiver, samt Strøgcenterforeningen og øvrige interessenter om at få skabt den bedste og nytænkte løsning til glæde for alle.

Jens Poulsen udtaler:

  • Jeg er glad for, at der er lys for enden af tunnelen i en svær og følelsesmæssig debat med mange interessenter og frivillige kræfter. Jeg ser nu en realistisk mulighed for, at vi i samarbejde med HedeDanmark kan lave et fælles projekt til gavn for byen.

Næste skridt er i fællesskab at udarbejde konkrete skitser, som forventes at ligge klar i løbet af november.

Kommunaldirektør Flemming Storgaard udtrykker stor tilfredshed med den åbenhed og velvilje, som de to projektgrupper har haft i at arbejde frem mod et fælles resultat.

  • Projektejerne rækker ud mod hinanden på en konstruktiv og positiv måde, fordi vi alle ønsker det samme: Den perfekte forskønnelse af Strøgcentret til gavn for handelsliv, byen og byens borgere.

Både Jens Poulsen og Flemming Storgaard er til stede ved den ekstraordinære generalforsamling i Ikast Bymidte ApS mandag morgen for yderligere uddybelse af det nye samarbejde.

Ikast Bymidte ApS afholder mandag 10. oktober kl. 8.00 ekstraordinær generalforsamling på Hotel Medi, med åbne døre.
Alle er velkommen!

Billede fra Strøgcentret

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.