Hvordan får man sat de rigtige ord på vinen når man smager på den? Hvilke elementer af vinen skal man smage efter? Hvordan beskriver man en vin så andre forstår hvad man mener?
Dette er blot nogle af de spørgsmål vi vil komme omkring når vi holder vinaften med fokus på smageteknik hos Mejers Vinhus.
Vi gennemgår hvordan man systematisk analyserer en vin og får sat ord på ikke blot duften og smagen – men også fylden, syren, sødmen og tanninerne.
Vi skal hygge og lære en masse!
Pris: 350,-
man | tirs | ons | tors | fre | lør | søn |
---|---|---|---|---|---|---|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
31
|
1
|
2
|
3
|
5
|