Søg
Close this search box.
Besøg Ikast Complete

Ikast COMPLETE er en topmoderne nytænkt idræts-multifacilitet, der via 20 ”boxe” understøtter til bevægelse og udvikling af de idrætslige kompetencer, der skaber den komplette atlet.

Anlægget er frit tilgængeligt for alle borgere 24/7, og har et tværidrætsligt fokus, …og skabe bro og sammenhæng mellem foreningsliv, sportskompetencer, leg og læring.

Det er en grundatletisk facilitet, der står til rådighed for alle byens borgere, uddannelsesinstitutter, folkeskoler, foreningsliv, klubber, sportsskoler m.m.

Ikast Complete ligger ved siden af det nybyggede hus DREAM 99, som både huser FC Midtjylland og skolen Guldminen.

Adressen er Rune Steen Vej 99, som er er en sidevej til Hagelskærvej i nordenden af Ikast.

Ikast Complete er finansieret af Ikast-Brande Kommune, Salling Fondene, Ege Fonden, Herning Folkeblad Fonden, Ikast Sparekasse Fonden, Den Jyske Sparekasse Fonden, Andelskassen Nord Fonden og øvrige samarbejdspartnere.
Drift: ISI, FCM, SportsCollege Ikast-Brande, Ikast FC, Ikast FC, Sportscenter Ikast, Ikast Gymnasium, Ikast Handelsgymnasium og Handelsbanken.

ikast Complete luftfoto 3

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.