profil
Åben invitation til alle til ekstra ordinær generalforsamling i Ikast Bymidte!

Når Ikast Bymidte ApS på mandag 10. oktober kl. 8.00 holder ekstraordinær generalforsamling på Hotel Medi, på baggrund af byrådets beslutning om hvem, der skal renovere Strøgcentret, bliver det med dørene åbne for både politikere, borgere og presse.

– Efter at vi har fået afbud fra hele fem byrådsmedlemmer – senest de to socialdemokrater Kasper Pauli og HC Jørgensen, har vi på et møde tirsdag eftermiddag besluttet at invitere samtlige 23 byrådsmedlemmer og kommunens borgere til seancen, hvor bestyrelsen vil fremlægge sit syn på processen, fortæller formand Bo Jensen.

-Vi håber stadig på, at nogle af de resterende 10 byrådsmedlemmer, der har stemt for HedeDanmarks forslag, vil komme og redegøre for deres begrundelse for valg og fravalg, ligesom det er vores inderste ønske, at dem der har meldt afbud, ændrer beslutning i respekt for nærdemokratiets tradition for åbenhed og dialog, siger Bo Jensen.

– Samtidig har vi fået så massiv opbakning fra en bred kreds af uforstående borgere, som vi møder på vores vej, at vi har besluttet, at de skal have lov at overvære generalforsamlingen. Her vil vi selvfølgelig redegøre for vores holdning og lægge alle kort på bordet.

– Vi har ikke noget at skjule, og synes at denne mærkværdige sag fortjener fuld åbenhed for offentligheden, slutter Bo Jensen som talsmand for den samlede bestyrelse, som har stillet deres mandater til rådighed på mandag.

Generalforsamling Ikast Bymidte

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Hold dig opdateret om de mange spændende ting der sker i Ikast området. Du vil modtage informationer om aktiviteter, events og andre nyheder.